Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Breakthrough

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 20119Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112748739

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Us­kon­nol­lissä­vyt­tei­nen elo­ku­va pik­ku­kau­pun­gin ko­ristäh­destä, jo­ka nos­te­taan elot­to­ma­na jäi­sestä joes­ta, mut­ta us­ko ei hel­litä.

Us­kon­nol­lissä­vyt­tei­nen elo­ku­va pik­ku­kau­pun­gin ko­ristäh­destä, jo­ka nos­te­taan elot­to­ma­na jäi­sestä joes­ta, mut­ta us­ko ei hel­litä.
U­nel­mien poi­ka­mie­heltä ehkä puut­tuu lop­pu­pe­leissä us­kal­lus­ta, ku­ten elo­ku­va huo­maut­taa, mut­ta tässä kaik­ki ovat val­mii­ta me­nemään as­ke­leen pi­demmäl­le kuin ta­van ko­ke­mus vaa­ti­si. Pe­las­tus­su­kel­ta­ja ha­pui­lee muu­ta­man ja­lan sy­vemmäl­le kun yleensä. En­sia­pu­hoi­ta­ja pump­paa vielä ker­ran kiel­lon pääl­le. Mut­ta to­del­li­nen rat­kai­si­ja ovat äi­din ru­kouk­set, joi­den voi­mal­la poi­ka säpsähtää ta­kai­sin elä­vien kir­joi­hin.
To­si­ta­ri­nas­ta in­noi­tuk­sen­sa ot­ta­va draa­ma näyttää ko­meal­ta, mut­ta näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ja dra­ma­tur­gia ka­val­ta­vat het­kittäin tämän har­ras­te­li­ja­mai­set juu­ret. Elo­ku­van taus­tal­la on hämmäs­tyttävä to­si­ta­ri­na mis­sou­ri­lai­ses­ta tei­ni­po­jas­ta, jo­ka pe­las­tet­tiin jäi­sestä ve­destä 15 mi­nuu­tin jäl­keen ja sy­ke on­nis­tut­tiin pa­laut­ta­maan vas­ta 45 mi­nuut­tia myö­hem­min. Sit­tem­min poi­ka on voi­tu jo ko­tiut­taa ja päästää te­le­vi­sioon haas­ta­tel­ta­vak­si jo­ten ky­se on ih­meestä, mut­ta se mikä yh­dis­telmä hyvää tuu­ria, tie­dettä ja us­koa sai ih­meen ai­kaan jääköön kat­so­jan rat­kais­ta­vak­si.
Ker­to­muk­ses­ta voi naut­tia mieltäy­lentävänä tai­pa­lee­na, mut­ta ta­ka­rai­vos­sa kal­vaa aja­tus, että jo­ku pitää tu­los­ta vain ja ai­noas­taan us­kon an­sio­na ja si­vut­taa tie­don tar­peen ko­ko­naan. Pelkkä hyvä tah­to kun ei kui­ten­kaan riitä.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva näyttää läpeensä täysiveriseltä elokuvalta. Jälki on terävää, hollywoodmaisen värikylläistä ja vain hitusen videomaista. Hyvä ääniraita toistaa dialogin tarkasti ja sekä kepeän kliseisen musiikin että tehosteet osuvan iskevästi.

Ekstrat

Runsaissa ekstroissa tekijöiden kommenttiraita, hyvä making of, poistettu kohtaus ja kooste. (IJ)
27/09/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy