Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nürnbergin tuomio

Judgment at Nuremberg 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 179 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.68
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 59906EAN: 6438044032857

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­ran­sa ai­ka­na usei­ta yh­teis­kun­nal­li­sia val­ta­vir­ran elo­ku­via oh­jan­neen Stan­ley Kra­me­rin nat­sioi­keu­denkäyn­nin ku­vaus on pi­tuu­des­taan huo­li­mat­ta in­ten­sii­vi­nen ko­ke­mus.

U­ran­sa ai­ka­na usei­ta yh­teis­kun­nal­li­sia val­ta­vir­ran elo­ku­via oh­jan­neen Stan­ley Kra­me­rin nat­sioi­keu­denkäyn­nin ku­vaus on pi­tuu­des­taan huo­li­mat­ta in­ten­sii­vi­nen ko­ke­mus. Pi­tuut­ta lisää pyr­ki­mys au­tent­ti­suu­teen, vaik­ka vain neljän tuo­ma­rin osuut­ta tut­ki­taan. Sak­san tulk­kaus kestää pitkään.
Tee­ma on elä­nyt ny­kypäivään. Mikä on kan­sa­lai­sen vas­tuu, kun hän jou­tuu kuo­le­man­pe­los­sa tot­te­le­maan joh­ta­jiaan. Hil­litön kas­ti: Spen­cer Tra­cy, Burt Lan­cas­ter, Ric­hard Wid­mark, Mar­le­ne Diet­rich, Ju­dy Gar­land, Ma­xi­mi­lian Sc­hell, Mont­go­me­ry Cliff, jo­pa Wil­liam Shat­ner.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, mustavalkoinen ja ei-anamorfinen kuva. Selkeä monoraita. Kestoon on laskettu alku- ja loppumusiikki sekä väliaika. Elokuvan nimi on takakannessa muodossa ”Judgement”. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy