Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Witness – Special Collector’s Edition

Todistaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92739EAN: 733243021105

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si 1980-­lu­vun muis­te­tuim­mis­ta tril­le­reistä yh­distää pe­rin­tei­sen jän­ni­tyk­sen ro­man­tiik­kaan, eri­lai­suu­den tee­maan ja in­hi­mil­li­siin tun­tei­siin ylipäätään.

Yk­si 1980-lu­vun muis­te­tuim­mis­ta tril­le­reistä yh­distää pe­rin­tei­sen jän­ni­tyk­sen ro­man­tiik­kaan, eri­lai­suu­den tee­maan ja in­hi­mil­li­siin tun­tei­siin ylipäätään.
E­lo­ku­van ystävät ovat to­sin tämän näh­neet niin mon­ta ker­taa tv-uu­sin­to­jen an­sios­ta, että suu­rin viehä­tys on ka­ris­sut.
A­mis­sien us­kon­nol­li­nen yh­teisö ku­va­taan tur­han ihan­teel­li­ses­ti, mut­ta har­vem­min­han po­lii­sie­lo­ku­vas­sa edes yri­tetään saa­vut­taa to­del­lis­ta fi­lo­so­fis­ta poh­din­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa on vähemmän rakeisuutta kuin aiemmassa Finnkinon levyssä. Keskitason ääniraita pääsee vauhtiin oikeastaan vasta loppupuolen välienselvittelyssä. Todistaja teki Sam Cooken klassikkobiisin ”Wonderful World” uudelleen hitiksi. Ekstroissa 21+15+1+8+11 min. dokumentit ja kaapelitv:ssä aikoinaan nähty 4 min. poistettu kohtaus. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy