Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Special Correspondents

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2016Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.85
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kir­joit­ta­jan­suo­nel­la elävä uu­ti­sank­ku­ri ja kes­kin­ker­tai­suu­den kans­sa kamp­pai­le­va ää­ni­mies myöhäs­tyvät so­ta-a­lueel­le suun­taa­val­ta kei­kal­ta, jo­ten ai­noa mah­dol­li­nen rat­kai­su on te­kais­ta so­ta­ra­por­taa­sit nyk­kiläi­sen pii­lo­pai­kan uu­me­nis­ta.

Kir­joit­ta­jan­suo­nel­la elävä uu­ti­sank­ku­ri (E­ric Ba­na) ja kes­kin­ker­tai­suu­den kans­sa kamp­pai­le­va ää­ni­mies (Ric­ky Ger­vais) myöhäs­tyvät so­ta-a­lueel­le suun­taa­val­ta kei­kal­ta, jo­ten ai­noa mah­dol­li­nen rat­kai­su on te­kais­ta so­ta­ra­por­taa­sit nyk­kiläi­sen pii­lo­pai­kan uu­me­nis­ta.
Herk­kul­li­sen klas­si­ses­ta ase­tel­mas­ta käyn­nis­tyvä ko­me­dia hy­ker­ryttää ai­kan­sa, mut­ta val­he jää lo­pul­ta ki­tu­kas­vui­sek­si. Pa­ri­val­jak­ko ei tun­nu saa­van nau­run­pai­kois­taan kaik­kea ir­ti, mut­ta haus­kaa on lop­puun saak­ka. Elo­ku­va pe­rus­tuu sa­man­ni­mi­seen rans­ka­lai­seen ko­me­diaan vuo­del­ta 2009.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Oikea kuvasuhde. (IJ)
27/07/2016
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy