Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Marie Antoinette

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 203158EAN: 5051160201115

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony Pictures) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ku­nin­kaal­li­sen um­meh­tu­nut ku­vaus Ma­rie An­toi­net­ten vas­tuut­to­mis­ta ede­sot­ta­muk­sis­ta.

Ku­nin­kaal­li­sen um­meh­tu­nut ku­vaus Ma­rie An­toi­net­ten vas­tuut­to­mis­ta ede­sot­ta­muk­sis­ta. Pääo­sas­sa on mo­nes­ti va­kuut­ta­nut Kirs­ten Dunst ja oh­jaa­ja­na vii­meistään ”­Lost in Trans­la­tion” –e­lo­ku­val­laan ihas­tut­ta­nut Sop­hie Cop­po­la, mut­ta ko­ko­nai­suus on pe­rin vai­su yh­dis­telmä eleettömäs­ti ku­vat­tua men­nyttä ai­kaa ja ny­kya­jan mu­siik­kia, jos­ta ei te­ko­tai­teel­li­suus­kaan ole kau­ka­na. Odo­tuk­siin näh­den tämä on suo­ra­nai­nen pet­ty­mys.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti ongelmaton julkaisu. Kuva on uskollisen sävykäs ja miellyttävän tarkka. Ääniraita on selkeä, uskottavan elävä ja myös tilatunnultaan uskottava. Musiikkiraita tosin häilyy istuvan ja omituisen välimaastossa. Tekstityksessä ”acknowledge” on käännetty myöntämiseksi. Ekstroissa rehellinen making of (26 min.), poistettuja kohtauksia (4 min.), MTV Cribs -henkinen sketsi Ludwig XVI:n palatsista (4 min.) ja yllättäen vielä sokerina pohjalla elokuvan teaseri ja traileri, vaikkei niitä kannessa mainitakaan. Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy