Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Devil's Advocate

Paholaisen asianajaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: T-100435EAN: 7321944161729

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Ko­ko 1900-­lu­ku on ol­lut mi­nun ja la­ki on kaik­kien ai­ko­jen back­ta­ge­pas­si”, sa­noo it­se van­ha vih­ta­hou­su, Al Pa­ci­no dia­bo­li­sim­mil­laan.

”­Ko­ko 1900-lu­ku on ol­lut mi­nun ja la­ki on kaik­kien ai­ko­jen back­ta­ge­pas­si”, sa­noo it­se van­ha vih­ta­hou­su, Al Pa­ci­no dia­bo­li­sim­mil­laan. Ikävä kyllä liian pitkä elo­ku­va, muu­ten ****.
Ro­se­ma­ry´s Ba­bya hie­man uu­del­ta kan­til­ta. Pa­ci­non roo­li­hah­mon kai­ma John Mil­ton kir­joit­ti Ka­do­te­tun pa­ra­tii­sin, jo­ka ker­too Saa­ta­nan ka­pi­nas­ta.
Kea­nu Ree­ves on pök­kelöim­millään, jo­ten jo­pa Tom Crui­se tun­tui­si klas­si­sel­ta luon­nenäyt­te­lijältä. Avio­puo­li­so Char­li­ze The­ron on­nis­tuu il­mai­se­maan nai­sen tun­tei­ta us­kot­ta­vas­ti. Hä­nen reak­tioi­taan on jo­pa help­po ymmärtää, kun mies an­taa pi­rul­le pik­ku­sor­men.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, kirkas anamorfinen kuva. Äänimaailma keskittyy muutamiin helvetin ääniin. Stonesin ”Paint It Black lopettaa” elokuvan tyylikkäästi. Ohjaajan kommenttiraita, biografiat, paljon faktaruutuja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy