Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wendellin stoori

The Wendell Baker Story 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201585EAN: 6420201166284

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­men Wil­so­nin vel­jek­sen yh­tei­senä har­joi­tuk­se­na syn­ty­nyt ko­me­dia seu­raa tyhjän­toi­mit­ta­jaa, jon­ka täy­tyy van­hain­ko­din asuk­kai­den kans­sa päi­hittää pai­kan il­keä po­mo ja voit­taa tyttöystävänsä ta­kai­sin.

Kol­men Wil­so­nin vel­jek­sen yh­tei­senä har­joi­tuk­se­na syn­ty­nyt ko­me­dia seu­raa tyhjän­toi­mit­ta­jaa (Lu­ke Wil­son), jon­ka täy­tyy van­hain­ko­din asuk­kai­den kans­sa päi­hittää pai­kan il­keä po­mo (Owen Wil­son) ja voit­taa tyttöystävänsä (E­va Men­des) ta­kai­sin. Va­jaa­ve­toi­nen viih­dy­ke hä­vi­si en­simmäi­sellä kat­so­miy­ri­tyk­sellä kun­non no­ko­sil­le, mut­ta toi­sel­la yri­tyk­sellä me­no osoit­tau­tuu pai­koi­tel­len lup­sa­kak­si hu­pai­sak­si. To­si­maail­man kans­sa tällä avoi­men naii­vil­la hölmöi­lyllä ei to­ki ole mitään te­ke­mistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti mutkattoman toimiva toteutus. Kuva on miellyttävän tarkka ja väritoistoltaan hallittu ja lämminsävyinen. Roskaa tai kohinaa ei esiinny häiritsevästi. Ääniraita on selkeä ja musiikinkäytöltään leppoisa. 5.1 Ääniraita taisi täytyä valita erikseen. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy