Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Accountant

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112735678

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­pean te­ho­kas jännä­ri au­tis­ti­ses­ta mie­hestä, jo­ka hank­kii la­vean elan­ton­sa kir­jan­pi­don tai­ku­ri­na asiak­kai­den tar­koi­tus­pe­ristä sen suu­rem­min vä­littämättä.

U­pean te­ho­kas jännä­ri au­tis­ti­ses­ta mie­hestä (Ben Aff­leck), jo­ka hank­kii la­vean elan­ton­sa kir­jan­pi­don tai­ku­ri­na asiak­kai­den tar­koi­tus­pe­ristä sen suu­rem­min vä­littämättä. Ka­ve­ri ei kui­ten­kaan ole mikään vel­jensä perään par­ku­va sa­de­mies vaan osaa myös pitää puo­len­sa tap­pa­van te­hok­kaas­ti.
Su­per­san­ka­ri-sar­jan avau­so­sal­ta mais­tu­va elo­ku­va ve­toaa upean suo­ra­vii­vai­sil­la hah­moil­laan ja kylmän yk­sioi­koi­sel­la asen­teel­laan, jo­ta ei peh­mennä kuin ku­vioon as­tu­va ihas­tus (An­na Kend­rick). Mo­ni ta­ri­nan va­lin­ta flirt­tai­lee kli­sei­den kans­sa, mut­ta so­ta­rum­mun taon­ta on kou­kut­ta­van is­kevä ja ma­te­maat­ti­sen ek­sak­ti.

Kuva & ääni

35mm filmille kuvattu elokuva on masteroitu 2K-tasossa, joten kyse ei ole aidosta 4K-kuvasta. Voimakkaan rakeinen ja erottelukyvyltään jokseenkin puuterimainen kuva edustaa kuitenkin keskimääräistä parempaa HD-kuvaa. Jälki on vakuuttavan tunnelmallista, mutta kokemus jää 4K-saralla auttamatta vajaaksi. Kolkon vähäeleiseksi ja samaan aikaan iskevän skarpiksi luotu ääniraita onnistuu luomaan tunnelmaa ja pitämään otteessaan.

Ekstrat

Boksista löytyy sekä elokuvan 4K- että HD-versio omilta levyiltään. HD-version kavereina ekstroissa kolme koostetta. (IJ)
28/03/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy