Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Huuhkajat

Hoot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203490 EAN: 6438044101256

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvään tun­nel­maan luot­ta­va eläin­seik­kai­lu ker­too Mon­ta­nas­ta Flo­ri­daan muut­ta­vas­ta var­hais­tei­nistä, jo­ka ta­paa tyy­pil­li­sen kou­lu­kiu­saa­jan, sa­la­peräi­sen pal­jas­jal­ka­po­jan ja jal­ka­pal­lo­tytön.

Hyvään tun­nel­maan luot­ta­va eläin­seik­kai­lu ker­too Mon­ta­nas­ta Flo­ri­daan muut­ta­vas­ta var­hais­tei­nistä, jo­ka ta­paa tyy­pil­li­sen kou­lu­kiu­saa­jan, sa­la­peräi­sen pal­jas­jal­ka­po­jan ja jal­ka­pal­lo­tytön. Yh­dessä he vas­tus­ta­vat let­tu­ket­jua, jo­ka ai­koo ra­ken­taa his­to­rial­li­sen sa­dan­nen toi­mi­pis­teensä rau­hoi­tet­tu­jen pöllö­jen asut­ta­mal­le ton­til­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuvan laatu. Ääniraita ei ehkä ole tilaa luovimpia, mutta valttina on Karibian alueen purjehduspummikulttuurin kiteytymä Jimmy Buffet, jonka laulut vievät toimintaa eteenpäin. Ja soittaapa hän Robert Parkerin Barefootinin, joka oli aikoinaan Brownsville Stationin ja tietenkin 1978-1982 Oulussa vaikuttaneen legendaarisen Ramblersin lavabravuureja. Kaiken päälle vielä Flaming Grooviesin Werewolves of London. Huu-huu! Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy