Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Lego Movie 2 - The Second Part

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2019Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112748500

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvän­tuu­li­nen jat­ko-o­sa päästää pik­ku­sis­kon Dup­lot va­paak­si edel­li­so­san maail­maan eikä mikään ole sen jäl­keen en­nal­laan.

Hyvän­tuu­li­nen jat­ko-o­sa päästää pik­ku­sis­kon Dup­lot va­paak­si edel­li­so­san maail­maan eikä mikään ole sen jäl­keen en­nal­laan. Mad Ma­xin pos­ta­po­ka­lyp­ti­sistä vis­tois­ta ai­na pin­kin glit­te­rin ver­hoa­maan bi­le­tyk­seen sau­mat­to­mas­ti sol­ju­va ka­ru­sel­li pitää juo­nen ke­vyenä ja kas­kut vet­reinä. Ai­van edel­li­so­san sfää­reissä ei nyt lii­ku­ta, mut­ta ko­ko­nai­suus on vai­vat­ta viih­dyttävä yli ikä­pol­vien — näin var­sin­kin elo­ku­van al­ku­puo­lel­la.

Kuva & ääni

Komea kuva pyörittää palikoita mielikuvituksekkaasti ja uskottavasti. HDR-väritoisto toistaa keltaiset ihosävyt luontevasti ja neon-hehkuisen toiminnan näyttävästi. Erottelykyvyn osalta jälki on niin ikään kiitettävän terävää, vaikka masterointi onkin tehty 2K-tasossa. Huikea väritoisto on jälleen kerran tämänkin 4K HDR -kuvan vahvin osa-alue. Suomenkielinen dubbi on energinen ja kaikessa lelumaisuudessaan luonnollinen.

Ekstrat

4K-version ekstroissa tekijöiden kommenttiraita. Boksin niin ikään sisältämällä Blu-ray-versiolla lisäksi mm. poistettuja kohtauksia, musiikkivideoita ja koosteita. (IJ)
24/07/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy