Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Oath

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2016Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083128852

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Is­lan­ti­lai­nen jännä­ri reyk­ja­vi­kiläi­sestä ki­rur­gis­ta, jo­ka huo­maa, että sydän­sai­rauk­sia ai­heu­tuu myös tyttä­ren huu­me­ka­ve­reis­ta.

Is­lan­ti­lai­nen jännä­ri reyk­ja­vi­kiläi­sestä ki­rur­gis­ta (oh­jaa­ja Bal­ta­sar Kor­ma­kur it­se), jo­ka huo­maa, että sydän­sai­rauk­sia ai­heu­tuu myös tyttä­ren huu­me­ka­ve­reis­ta. In­ter­ven­tio es­ka­loi­tuu hi­taas­ti, mut­ta var­mas­ti koh­ti ki­rur­gis­ta yri­tystä pois­taa kas­vain per­heen elämästä.
Nät­ti, mut­ta miljöötään lu­kuu­not­ta­mat­ta ko­vin ta­va­no­mai­nen jännä­ri. Ge­nee­ri­siä jäl­kiä tal­laa­va ta­ri­na on kui­va, mut­ta funk­tio­naa­li­nen. Pa­kas­teläm­pi­mik­si jä­te­tyt näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set kamp­pai­le­vat nis­kaan­sa las­tat­tu­jen kli­sei­den kans­sa, mut­ta sel­viävät ura­kas­taan sinällään us­kot­ta­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Ilmeikäs kuva hyötyy suuresti Islannin maisemista, jotka näyttäytyvät myös kaupungissa ilmeikkään tummasävyisesti. Ääniraita on hissukka, mutta hoitaa tehtävänsä auttavasti. Ekstraton. (IJ)
08/01/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy