Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Prinsessapäiväkirjat 2

The Pricess Diaries 2: Royal Engagement 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 110992EAN: 7393834488704

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllä­tyk­settömän kaa­va­mai­nen ja vaa­ra­ton pik­ku­tyttö­jen elo­ku­va prin­ses­sas­ta (An­ne Hat­haway), jon­ka on löy­dettävä it­sel­leen puo­li­so tai luo­vut­ta­va kruu­nus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, tarkka ja väritoistoltaan hallittu kuva. Pannauksissa esiintyy lievää levottomuutta, mutta muutoin jälki on pitkälti mainiota. Roska on tuskin havaittavaa. Tietokonetehosteet eivät ole erityisen uskottavia, tai edes satumaisia, mutta muutoin tuotantoarvot ovat kohdallaan. Ääniraita toimii kauttaaltaan mukisematta, kuten odottaa sopiikin. Tekstitetyissä ekstroissa ohjaajan ja Julie Andrewsin yllättävän vaisu kommenttiraita, making of (16 min.), poistettuja kohtauksia ohjaajan hyvin alustuksin (17 min.), sähläystä kuvauksissa (4 min.), dokumentti prinsessa-lookista (11 min.), Kelly Clarksonin musiikkivideo ja tietovisa. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy