Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Meg

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112746100

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­riaa­nien hau­dan kel­la­ris­sa elää me­ga­lo­maa­ni­nen hai­ka­la, esi­his­to­rial­li­nen me­ga­la­don, jo­ka söi­si Spiel­ber­gin tap­pa­ja­hai­ta aa­mu­pa­lak­si kuin sint­tejä kon­sa­naan.

Ma­riaa­nien hau­dan kel­la­ris­sa elää me­ga­lo­maa­ni­nen hai­ka­la, esi­his­to­rial­li­nen me­ga­la­don, jo­ka söi­si Spiel­ber­gin tap­pa­ja­hai­ta aa­mu­pa­lak­si kuin sint­tejä kon­sa­naan. Sci-fiä tar­ta­ri­naan käyttävä syvän me­ren seik­kai­lu pitää juo­nen help­po­na ja toi­min­nan su­la­va­na tar­jo­tak­seen ke­peää fish & chips -jän­ni­tystä toi­min­nannälkäi­sil­le.
Ja­son Stat­ha­min täh­dittämä ka­la­jah­ti nou­dat­taa kaa­van­sa vaa­ti­muk­sia ja pe­laa Tap­pa­ja­hain luo­mia odo­tuk­sia vii­mei­seen as­ti. Kei­tos­ta ei voi ke­hua eri­tyi­sen oma­peräi­sek­si, mut­ta kie­li pos­kes­sa kynäil­ty ja po­ke­ril­la tar­joil­tu re­sep­ti on sinällään hyvä. Tällä ker­taa jo­pa useam­pi let­kau­tus toi­mii hil­peäs­ti.
”We should exp­lo­re non-let­hal op­tions first — For the Meg or us?”

Kuva & ääni

Alkukuvissaan suorastaan hengästyttävän hyvä kuva on parhaimmillaan kauniin värikylläinen ja jäsentynyt, ja heikoimmillaankin erinomaisen HD:n tasoa. 2K-tasossa masteroitu kuva ei ehkä vielä nouse aidon 4K:n stratosfääreihin, mutta paikoin vaikutelma on niin korkealentoista, että henkeä on vaikea olla haukkomatta. Nykyisen 4K-tarjonnan joukossa kyse on joka tapauksessa helmestä. Hyvä, virkeä ääniraita luo tunnelmaa taitaen niin tehosteiden kuin musiikin käytöllään.

Ekstrat

4K-versio on ekstraton. Boksin niin ikään sisältämä HD-levy tarjoaa ekstroiksi kaksi koostetta. (IJ)
28/12/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy