Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Poikkeustila

The Siege 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101070  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­SA:n man­te­reel­la ei ole so­dit­tu sit­ten sisäl­lis­so­dan ja en­nen WTC-­tur­maa.

U­SA:n man­te­reel­la ei ole so­dit­tu sit­ten sisäl­lis­so­dan ja en­nen WTC-tur­maa. Mitä jos ter­ro­ris­min var­jol­la saa­daan so­ta­ti­la ai­kaan Brook­ly­nis­sa ja Hum­me­rit ka­duil­le? Elo­ku­va nos­taa 1970-lu­vun Etelä-A­me­ri­kan ti­lan­teen muu­ta­man tu­hat mai­lia poh­joi­sem­mak­si. Sen ajan po­liit­ti­set nuo­ret, kat­so­kaa tämä ja naut­ti­kaa. Hie­noa, että kaik­kea muu­ta kuin ac­tiontäh­ti An­net­te Be­ning on mu­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, hieman DVD-tasoa parempi kuva ja ryminässä hyvin mukana oleva ääniraita. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, alkuperäinen making of (14 min.), History Channelin dokumentti itsemurhapommi-iskuista (42 min.), kaksi koostetta (yht. 28 min.) ja kaksi traileria. (PS/IJ)
09/01/2011
09/01/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy