Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Shape of Water

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112743208

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­du­no­mai­nen ta­ri­na mykästä sii­voo­jas­ta, jo­ka sa­lai­sen tut­ki­mus­lai­tok­sen käytä­viä puu­na­tes­saan ra­kas­tuu tan­kis­sa pi­det­tyyn ka­la­mie­heen.

Sa­du­no­mai­nen ta­ri­na mykästä sii­voo­jas­ta, jo­ka sa­lai­sen tut­ki­mus­lai­tok­sen käytä­viä puu­na­tes­saan ra­kas­tuu tan­kis­sa pi­det­tyyn ka­la­mie­heen. Ky­se ei ole ho­ros­koo­pis­ta vaan otuk­ses­ta, jo­ka on ehkä ha­bi­tuk­sel­taan kuin ko­toi­sin klas­sik­ko­kau­hu­lef­fo­jen mus­tas­ta la­guu­nis­ta, mut­ta ta­ri­nan mo­tii­vi puo­les­taan on peräi­sin en­nem­min­kin si­ni­sestä la­guu­nis­ta.
Ret­ros­ci­fiä, rak­kaus­ta­ri­naa ja vei­ja­ri­mais­ta keik­ka­ku­vaus­ta ku­jeil­len yh­distävä elo­ku­va on omin­ta­kei­nen tul­kin­ta Kau­not­ta­res­ta ja hir­viöstä — va­ka­vas­ti ker­rot­tu ta­ri­na, jo­ka suh­tau­tuu pil­ke silmä­kul­mas­sa kaik­keen ker­to­man­sa. Ko­ko­nai­suus on hel­lyttävän höpsö elo­ku­va, jo­ka voit­ti perä­ti neljä Os­ca­ria sekä par­haa­na elo­ku­va­na ja oh­jauk­se­na, että mu­siik­ki­rai­tan­sa ja tuo­tan­to­suun­nit­te­lun­sa an­sios­ta. Kak­si en­simmäistä tun­tu­vat an­te­liaal­ta, mut­ta tai­teel­li­sil­ta pis­teiltään ky­se on on­nis­tu­nees­ta vyyh­distä.

Kuva, ääni & ekstrat

3.4K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu kuva on komeaa katsottavaa. Retroscifin miljöö on mielikuvituksekkaan rikas ja näyttävän värikylläinen. Virheettömän vakaa kuva löytää kohteistaan kiitettävästi yksityiskohtia ja pitää väritoiston vivahteikkaan luontevana vaikka kyse ei olekaan aidosta 4K:sta. 4K-version on levy on ekstraton, mutta boksin toiselta levyltä löytyy HD-version ohella making of (29 min.), kooste tekijöiden kyselytunnilta (13 min.) ja kolme muuta elokuvan syntyä valottavaa lyhyttä koostetta. (IJ)
15/08/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy