Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Romeo + Julia

William Shakespeare’s Romeo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­nak­ko­luu­lot­to­mas­ti al­ku­peräi­sellä sven­gaa­val­la dia­lo­gi­tyy­lillä to­teu­tet­tu uu­sin­ta­ver­sio Sha­kes­pea­ren klas­si­ses­ta rak­kaus­ta­ri­nas­ta.

En­nak­ko­luu­lot­to­mas­ti al­ku­peräi­sellä sven­gaa­val­la dia­lo­gi­tyy­lillä to­teu­tet­tu uu­sin­ta­ver­sio Sha­kes­pea­ren klas­si­ses­ta rak­kaus­ta­ri­nas­ta. MTV-su­ku­pol­vel­le us­kol­li­ses­ti tra­ge­dia on siir­ret­ty his­to­rian leh­tien ha­pa­tuk­ses­ta tu­le­vai­suu­teen ja ”­kal­seas­ta” eu­ro­miljööstä hy­vin flo­ri­da­mai­seen ran­ta­mai­se­maan, kau­pun­kiin ni­meltä Ve­ro­na Beach. Clai­re Da­nes ja Leo­nar­do di­Cap­rio ovat osiin­sa enemmän kuin pas­se­lei­ta, et­ten sa­noi­si jo­pa va­lo­voi­mai­sia. Lef­fan heik­kou­dek­si koi­tu­vat kui­ten­kin sen ylimää­rin vil­je­lemät Ro­bert Rod­ri­que­zin El Ma­riac­hi -tyy­li­set hy­per­no­peu­te­tut ka­me­rat­ri­kit ja lop­pu­jen lo­puk­si myös pin­nan al­la ky­tevä kä­si­kir­joi­tuk­sen ra­joit­tu­nei­suus. Uniik­ki elo­ku­va ja sik­si tyy­likäs.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtalainen kuvan ja äänen taso. Levyllä traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy