Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kandidaatti

Kandidaten 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 16927 EAN: 6438044208757

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tans­ka­lai­sel­la toi­min­tae­lo­ku­val­la on mai­nei­kas lä­hi­men­nei­syys.

Tans­ka­lai­sel­la toi­min­tae­lo­ku­val­la on mai­nei­kas lä­hi­men­nei­syys. Mus­ta huu­mo­ri on tällä ker­taa unoh­det­tu, kun täh­tia­sia­na­ja­ja toi­puu isänsä sa­la­mur­has­ta ja jou­tuu it­se ki­ris­tyk­sen uh­rik­si. Am­mat­ti­tai­tois­ta tuo­tan­toa, mut­ta tiet­ty ve­rettö­myys, ei to­sin sa­nan­mu­kai­nen, vie ai­ka pal­jon te­ho­ja. Juo­nenkään­teitä­kin riittää mo­nen mys­tee­rin tar­pei­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja rutiininomainen ääniraita. Ekstroissa tiiseri, traileri ja hahmoesittely. (PS)
31/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy