Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Etelämeren seikkailijat

Donovan's Reef 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va­his­to­rian epä­luu­loi­sin kä­den­pu­ris­tus: John Way­ne ja Lee Mar­vin ovat tap­pe­lul­le ah­nai­ta en­ti­siä muu­ka­lais­le­gioo­na­lai­sia Tyy­nellä val­ta­me­rellä.

E­lo­ku­va­his­to­rian epä­luu­loi­sin kä­den­pu­ris­tus: John Way­ne ja Lee Mar­vin ovat tap­pe­lul­le ah­nai­ta en­ti­siä muu­ka­lais­le­gioo­na­lai­sia Tyy­nellä val­ta­me­rellä. Kaik­ki me­nee mu­ka­vaa pitäen, kun­nes nai­nen (E­li­za­beth Al­len) saa­puu saa­rel­le.
Toi­min­nal­li­sen ko­me­dian al­ku­peräis­ni­mi tu­lee saa­ren par­haas­ta baa­ris­ta. Saa hy­myn huu­lil­le, mikä on vai­keaa ny­kypäivän elo­ku­val­le. His­to­riaan tämä jäi kui­ten­kin etupäässä sik­si, että oli vii­mei­nen oh­jaa­jan ja luot­tonäyt­te­lijänsä yh­teis­työ.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja siisti monoääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy