Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Perfect Murder

Täydellinen murha 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­meen ke­hut­tu uu­sin­ta­ver­sio Hitch­coc­kin 1940-­lu­vun Dial M For Mur­de­ris­ta.

Ih­meen ke­hut­tu uu­sin­ta­ver­sio Hitch­coc­kin 1940-lu­vun Dial M For Mur­de­ris­ta. Avio­mies ha­luaa vai­mon­sa hen­giltä ja palk­kaa tämän ra­kas­ta­jan mur­hatöi­hin. Gwy­neth Palt­rown vähä­ve­ristä kie­mur­te­lua on sietämätöntä kat­soa.
Läh­tee jun­naa­maan tun­nin jäl­keen. Pa­hin heik­kous on se, et­tet voi tun­tea minkään­lais­ta sym­pa­tiaa ketään roo­li­hen­kilöä koh­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä levynä. Bonuksena kaksi erillistä audioraitaa: ohjaajan, käsikirjoittajan ja Michael Douglasin sekä tuottajan, puvustajan ja lavastajan. Vaihtoehtoinen loppu. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy