Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Enough Said

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112712525

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tei­ni-ikäi­sen tyttä­ren yh-äi­ti ta­paa juh­lis­sa sa­mal­la aal­lon­pi­tuu­del­la ole­van yh-isän.

Tei­ni-ikäi­sen tyttä­ren yh-äi­ti (Ju­lia Louis-D­rey­fus) ta­paa juh­lis­sa sa­mal­la aal­lon­pi­tuu­del­la ole­van yh-isän (Ja­mes Gan­dol­fi­ni). Rau­hal­li­ses­ti keh­key­tyvä ro­mans­si mais­tuu idyl­li­sen ar­ki­sel­ta kun­nes sa­mal­ta taa­juu­del­ta löy­tyy myös mie­hen ex-vai­mo.
K­li­sei­sen kol­miod­raa­man poh­jal­le ra­ken­tu­va draa­ma­ko­me­dia ihas­tut­taa vir­kistävän omin­ta­kei­sel­la suh­tau­tu­mi­sel­laan ar­keen kiil­to­ku­vien taus­tal­la. Aja­tuk­se­na on ol­lut ker­toa ta­ri­na siitä kuin­ka yh­den exä voi ol­la toi­sel­le unel­mien puo­li­so, ja vaik­ka tämän tee­man ke­hit­te­ly jää­kin puo­li­tie­hen, sol­juu ko­ko­nai­suus lup­sa­kan elämän­ma­kui­ses­ti. Tämä ei ehkä ole kaik­kien ai­ko­jen rak­kausd­raa­ma, mut­ta ei myöskään vä­ki­sin kaa­vois­ta uu­tet­tu pin­ta­ro­mans­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja ääni. Vähäeleinen ääniraita hoitaa tehtävänsä liikoja yrittämättä, ja kuva piirtää maailmansa elävän rosoisesti. Ekstroissa leikkaamon lattialle jääneitä otoksia (6 min.), traileri ja sarja kevyitä koosteita näyttelijöistä (6 min.), tarinasta (4 min.), pääparista (3 min.), ohjaajasta (3 min.) ja Louis-Dreyfusista (3 min.). (IJ)
25/09/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy