Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Westworld - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 616 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740986

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Crich­to­nin ta­ri­naan poh­jau­tu­va HBO-­sar­ja herättää hen­kiin ro­bot­tien mie­hittämän vil­lin län­nen hu­vi­puis­ton, jon­ne rik­kaat tu­le­vat to­teut­ta­maan it­seään il­man to­si­maail­man sääntöjä ja seu­raa­muk­sia.

Mic­hael Crich­to­nin (mm. Ju­ras­sic Park) ta­ri­naan poh­jau­tu­va HBO-sar­ja herättää hen­kiin ro­bot­tien mie­hittämän vil­lin län­nen hu­vi­puis­ton, jon­ne rik­kaat tu­le­vat to­teut­ta­maan it­seään il­man to­si­maail­man sääntöjä ja seu­raa­muk­sia. Tie­teisjännä­riä ja länkkä­riä mauk­kaas­ti yh­distävä sar­ja luo­taa poik­keuk­sel­li­sen tyh­jentäväs­ti ih­mi­syy­den ole­mus­ta, eikä päästä sen enempää kat­set­ta kuin hok­sot­ti­mia­kaan va­paal­le en­nen vii­mei­siä lop­pu­teks­tejä. Jos sil­loin­kaan.
C­rich­to­nin sa­man­ni­mi­seen esi­koi­soh­jauk­seen (1973) pe­rus­tu­va sar­ja on hui­kea ta­paus, jon­ka luo­ma mie­li­ku­vi­tuk­se­kas miljöö ja kar­mai­se­vat ta­pah­tu­mat ki­saa­vat kat­so­jan huo­mios­ta kil­van fan­tas­ti­sen aja­tus­lei­kin kans­sa. Rau­tai­ses­ti kä­si­kir­joi­tet­tu sar­ja pe­laa kort­tin­sa lä­hellä rin­taa, eikä yk­sikään ta­ri­nan run­sais­ta kään­teistä ole en­nal­ta­selvä tai yh­den­te­kevä. Ar­viol­ta 100 mil­joo­naa dol­la­ria mak­sa­nut sar­ja myös näyttää vii­meistä pi­sa­raa myö­ten ko­meal­ta, ja luo hal­li­tun de­ka­den­tin miljöönsä näyttävän suu­rie­lei­ses­ti. Tämä on täyttä dy­na­miit­tia 10 jak­son ajan.
Sar­jan toi­sen kau­den on määrä al­kaa ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa al­ku­vuo­des­ta 2018.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva piirtyy HD:nä komeasti. Jälki on ihohuokosiin asti veitsenterävää ja villin lännen vistoissaan ilmeikästä, rikkaan värikylläistä ja avaraa. Alunperin poikkeuksellisesti filmille kuvattu sarja on saatavilla myös 4K:ksi skaalattuna versiona, jonka arvioimme erikseen. Virkeä ääniraita viimeistelee hiotun audiovisuaalisen kuosin, joka sekin taiteilee maukkaasti länkkärin ja scifin välimaastossa. Ekstroissa mokia ja kymmenkunta lyhyttä koostetta. Boksista löytyy lisäksi sisällysluettelo ja "Corporate Guidebook" -lehtinen puiston uusille työntekijöille. (IJ)
20/11/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy