Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Velvet Goldmine

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Soul MediaKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100973EAN: 5709165242625

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Soul Media) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos 1970-­lu­vun vaih­teen Stoo­ges ja MC5 sitä seu­ran­nees­ta glam roc­kin par­haim­mis­tos­ta kiin­nos­taa, tämä on pa­kol­lis­ta nähtävää.

Jos 1970-lu­vun vaih­teen Stoo­ges ja MC5 sitä seu­ran­nees­ta glam roc­kin par­haim­mis­tos­ta (Bowie, Bo­lan, Sla­de, Ro­xy Mu­sic) kiin­nos­taa, tämä on pa­kol­lis­ta nähtävää.
Vel­vet Gold­mi­ne ker­too ku­vit­teel­li­sen rocktäh­den Brian Sla­den (Jo­nat­han Rhys Meyers) avul­la muun­nel­tua to­tuut­ta Da­vid Bowie and the Spi­ders of Mar­sin, Ig­gy Po­pin (Ewan McG­re­gor) ja Lou Ree­din yh­teen lin­ki­tyyvästä ta­ri­nas­ta. Tämän se te­kee tyy­lillä ja tar­vit­ta­val­la ai­ka­lai­sau­ten­tii­kal­la. Pas­tis­si­mu­siik­ki ja sen puo­leen ai­to, toi­mi­vat eri­no­mai­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Moni aihepiirin fani saattaa jättää levyn hyllyyn, sillä takakansi kertoo kuvan olevan 4:3, eikä ääniraidastakaan ole varmuutta.Tarjolla on kuitenkin hyvätasoinen laajakuva ja 5.1-ääni. Ääniraidan helmiä ovat Steve Harleyn (Sebastian), Marc Bolanin, Roxy Musicin ja New York Dollsin (Personality Crisis), mutta osan näistä esittävät valrbändit. Ekstroissa 28 min. dokumentti. (PS)
15/05/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy