Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Downton Abbey - elokuvaDownton Abbey - the movie
Ohjaus Michael Engler
Pääosissa mm. Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern ja Maggie Smith

Julian Fellowesin kynäilemä peribrittiläinen periodidraama "Downton Abbey" saa kauan odotetun uuden osan elokuvamuodossa. Mestarillisesti useaa lankaa käsissään pitävä elokuva tuo kartanon ylä- ja alakerran asukkaat valkokankaalle kuin aika ei olisi lainkaan kulunut sarjan päättymisen jälkeen. Tahdikkaasti, koukuttavasti ja koskettavasti soljuva draama kietoutuu nyt Englannin kuningasparin vierailun ympärille, ja vaikka tämä onkin kirjoitettu saagan päätösosaksi on tarina yhtä rikas kuin sarjan parhaimmissa jaksoissa ja näyttelijäsuoritukset vivahteikkaan eläviä. Bravo.

Lisätty tänään klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
A Walk in the WoodsA Walk in the Woods
Ohjaus Ken Kwapis
Pääosissa mm. Robert Redford, Nick Nolte, Emma Thompson, Mary Steenburgen ja Kristen Schaal

Robert Redford on ikääntyvä, ympäri maailmaa reissannut matkakirjailija, joka päättää paikata kotiseutujensa tuntemusta vaeltamalla Appalakien yli. Siipimieheksi aikamiesten ehtootaipaleelle ilmoittautuu kaveri vuosien takaa (Nick Nolte), joka rapakunnosta huolimatta heittäytyy mukaan totiseen leikkiin.

Elokuva soljuu rauhallisesti luonnonkauneuksia hekumoiden ja miesten välistä kaveruussuhdetta uskottavasti lämmitellen. Bill Brysonin omaelämänkertaan pohjautuva tarina on kuin luotu Robert Redfordille. Lopulta elokuvan nimi on perin kuvaava sen tarjonnalle: tämä on tarina kahdesta ikämiehestä, jotka lähtevät toviksi metsään kokeakseen olevansa vielä kiinni tässä...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Critters Attack!Critters Attack!
Ohjaus Bobby Miller
Pääosissa mm. Tashiana Washington ja Dee Wallace

Pörröiset puriaiset ulkoavaruudesta laskeutuvat keskelle amerikkalaista lähiötä, jonka asukkien elo on siitä lähtien hiuskarvan varassa.

80-luvun kauhuelokuvalta maistuva ja haiseva B-elokuva on käsinukkemaisia otuksia myöten hölmö, mutta tämän täysin tiedostaen. Tämä on kuin Gremlinsin suoraan videolle tehty reinkarnaatio, jossa plagiointi ottaa niskalenkin kunnianosoituksista, mutta jokin epäpyhässä sopassa viihdyttää silti. Kyse onkin itse asiassa vuoden 1986 elokuvan ”Critters” rebootista saagassa, jossa tämä on jo viides elokuva.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
They won’t grow oldThey won’t grow old
Ohjaus Peter Jackson

Autenttisesta kuva-aineistosta ja aikalaishaastatteluista koostuva dokumenttielokuva kuvittaa ansiokkaasti marssia ensimmäiseen maailmansotaan ja sodan arkea aina sen päättymiseen saakka. BBC:n ja Lontoon Imperial War Museumsin tuottama ja Peter Jacksonin ohjaama elokuva onnistuu kertomaan hiljentävän elävästi arjesta sodan juoksuhaudoissa ja tunnelmista tykkitulen lomassa.

Irrallisista arkistofilmeistä syntyy yllättävän koherentti ja kerronnan kaareltaan vetoava esitys, joka puhaltaa yksityiskohdat eloon historiankirjojen sivujen takana. Historian tutkijoiden keräämien noin 30-40 audiohaastattelun käyttö on elokuvalle riemuvoitto, joka tuo aikalaisten kokemukset esiin ja...

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään